Gastenboek 2016

4 dec. 2016″Wij hebben Sinterklaas-weekend gehad hier met 3 families, kinderen en kleinkinderen. Wij hebben allemaal ontzettend genoten van dit heerlijke grote vakantiehuis en fijne keuken. Fam. Bakker, Bank en Hoogendoorn”6 nov. 2016″Het weekend was weer uitstekend en misschien komen we volgend jaar weer terug. Groep GGG Marken”

30 oktober 2016

“Bedankt voor de mooie ruimte die we hebben gebruikt voor ons familieweekend! Groeten van de Hoff familie”

14 t/m 17 okt.2016

“Mooi weekend gehad met de hele familie (26 personen). Prima locatie met veel mogelijkheden voor vertier; kamers, woonkamer en keuken allemaal dik in orde. We hebben een heerlijke tijd gehad samen. Super bedankt !! Familie Steeman”

6 – 8 oktober 2016

“Prettige locatie. Was weer erg leuk. Wellicht tot volgend jaar. Familie Barends”

Sep.’16

“Fijne locatie, we hebben genoten. Ontbijt zeer goed verzorgd. Bedden ook prima. Groeten familie Ruiter”

13/9/16

“Heerlijke locatie, we hebben een geweldig teamuitje gehad we zijn meer dan goed verzorgd. GVB unit 12/26. Groet, Paul”

11/9

“Mooi familieweekend gehad in een schitterend onderkomen! Geweldig, met zorg bereid buffet. Fam. Stam”

Aug-17

“Prachtig huis ! Heerlijk verblijf gehad met 18 man. Zeer uitgebreide keuken en super tuin. Dank, groeten  Heren 7 Kampong”

05.08.16

“Thank you very much for the nice stay. Although the weather was not that nice, we had much fun ! Verein W.I.B.K.E.”

“Bedankt voor alles, we hebben een heerlijke tijd gehad ! Mooie omgeving, genoten van het tapasbuffet en van de barbecue. Top !! Familie van Venrooij”

Weekend 10 – 13 juni 2016

“Wauw ! Wat een prachtig huis met zoveel leuke zitjes en plekjes! Prachtige tuin, heerlijk zwembad, genoten van iedere avond kampvuur. Dan ook nog een tapje ….  Hoe kan je nou beter je 25-jarig huwelijk vieren met lieve familie en vrienden om je heen op zo’n locatie. Dank hiervoor . We moeten snel een feest bedenken om weer hier te vieren. Liefs Ruud en Monique Feijen”

5 juni 2016

“Bedankt voor de goede zorgen en het prachtige weer. Het was een fantastisch familieweekend. Jan Jongerius”

31 mei 2016

“Hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens het verblijf tijdens onze 2-daagse cursus. Secr. OR Wetterskip Fryslan, Erna Stikkelorum”

27 mei 2016

“Na vijf jaar weer een feestje mogen vieren in de Markestee. Het voelde alsof we nooit weggeweest waren. Heerlijk genoten! Vooral van de prachtige tuin, de trampoline en de keuken. Wie weet, tot over nog 5 jaar. Familie Siljee en Deutz”

16 mei 2016

“Het koudste Pinksterweekend in 15 jaar, hierdoor hebben we het huis optimaal kunnen benutten, incl. gezellige gashaard. Super gezellig weekend hier geweest met heel de familie. Bedankt voor de gastvrijheid ! Fam. Barendregt, Brouwers en van de Beemd”

17 april 2016

“Het weer was wisselend, dat is jammer. Huis is gelukkig zo ruim dat je ook met 8 kinderen heel goed binnen kunt zijn. Poolbiljarten, spelletjes doen, boekjes lezen, etc … Het was voor ons allen een heel bijzonder en warm weekend. Fam Pikkert en de Haan”

8-10 april 2016

“We hebben een heel leuk, gezellig, actief weekend gehad hier in de Markestee. Heel veel geluk met het mooie weer. Het is een prachtige omgeving en een fijn huis om te verblijven. Hartelijk bedankt, de familie van ’t Riet”

20 maart 2016

“We hebben een geweldig familieweekend gehad in jullie prachtige accommodatie. Jammer dat het weer niet meewerkte, maar binnen was afleiding genoeg. Familie Eising”

28 februari 2016

“In 1976 zijn we als team voor het eerst met de hele groep op vakantie geweest. Later werden dat de ‘lange weekenden’ in een bungalowpark of een groot huis. In de loop der jaren hebben we al heel wat accommodaties van binnen gezien en dit is zeker één van de betere! Het voetballen gaat niet meer zo goed, maar al 40 jaar lang weten nog goed om te gaan met de 3e helft. Zelden gaan we 2 keer naar dezelfde plek, maar hier kan je gerust nog een keertje terugkomen. Alles goed verzorgd, compleet uitgerust, we kwamen niets tekort. Team MG uit Amstelveen”

1 februari

“Wij hebben een gezellig familieweekend gehad bij jullie accommodatie. Dit was de 33e keer dat we met z’n allen weggingen. Oma, kinderen en kleinkinderen, in totaal 23 personen. Het was erg gezellig, veel spelletjes gedaan. Poolbiljart was erg in trek. De indeling van dit huisje was top. Groeten, de Kuijpertjes”

2 t/m 4 jan.2016

“Wij kwamen hier bijeen voor een verjaardagsweekend voor Mem, ze werd 60 jaar! De hele locatie versierd en ze kwam binnen en was sprakeloos. ‘S avonds kwam er nog meer familie en vrienden en vierden we haar verjaardag met een 60’s party. Zondags lekkere brunch gehad. Was echt top! ‘S avonds lekker gesjoeld. Al met al Super genoten van deze fijne accommodatie ! Fam. van de Galen.”

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com