Gastenboek 2015

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2015:
6 t/m 8 nov. 2015″Dankbaar kijken wij terug op ons verblijf hier. We hebben met elkaar een leerzaam weekend gehad en hopen hier volgend jaar weer terug te komen voor ons bezinningsweekend. Groet van de Groeigroep in het geloof van de Protestantse Gemeente te Marken.”9-12 okt 2015″Willem en Elly van Dijk waren 60 jaar getrouwd en vierden hier een familieweekend met hun kinderen en kleinkinderen. Super !!”

2 okt. 2015

“Een top weekend gehad. Super locatie. Een echte aanrader ! Dank je wel voor de gastvrijheid. ! Vriendenclub Westland. Robert en Ilonka Overkleeft – Ouwendijk”

28 sept 2015

“Ook wij hebben van een heerlijk weekend genoten en van elkaar natuurlijk. Veel dank voor de gastvrijheid ! Fam. Barends”

11 – 13 sept 2015

“Allemaal een jaartje ouder, hebben we wederom erg genoten van ons 20e familieweekend in jullie fijne huis ! Heerlijk nazomerweer, dus genoten van alle faciliteiten in en rond het huis. Fam. van Putten uit Landsmeer e.o.”

6 sept. 2015

“We hebben een super weekend gehad, genoten met zijn allen. Alleen jammer dat het weer niet meewerkte, waardoor we geen gebruik konden maken van alle faciliteiten buiten. Misschien tot ziens. Hartelijke groeten, fam. De Rooij”

30 augustus 2015

“We hebben een heerlijk weekend gehad met onze hele familie. De keuken, de woonkamer, slaapkamers en buiten, het is allemaal compleet en geweldig ingericht. Dank !! en iedereen die hier te gast is en dit leest: Wij wensen jullie net zulke prettige dagen in deze vakantieboerderij als wij hebben gehad. Warme groet, Familie Werkman”

24-08-2015

“Vielen dank für die tolle Verpflegung und den freundlichen Service ! Die Lebenshilfe grüsst herzlichst ! “

“Een bewogen weekend in een Top-locatie ! Familieweekend 3-4-5 juli 20154. Hartelijke groet, familie Steeghs “

“Het familieweekend was weer geweldig !!! Jammer dat het weer niet mee wilde werken, vooral op zondag veel regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Tot ziens Fam. stabij”

7-6-2015, Vriendenweekend

“We hebben genoten van het heerlijke huis, het goede eten en fantastisch ontbijt ! Keurig geregeld. Bedankt, Ron Zut”

29 mei 2015, Schoolkamp Meester Duisterschool uit Heerenveen

“Super locatie ! We hebben genoten ! Namens team en leerlingen Super bedankt !! Judith van Apeldoorn en Goos de Jong”

Familieweekend 2015,  25 mei 2015

“We hebben echt een top weekend gehad hier op de Markestee. Prachtig vakantiehuis met goede voorzieningen. Van alles te doen voor jong en oud. Heerlijke dagen gehad met elkaar, veel gezelligheid. Graag tot een volgende keer ! Groeten van de Geutjes uit Gelderland en Duitsland”

8 t/m 10 mei 2015

“Chantou & Andrew wedding
Prachtige accommodatie, wij hebben hier met ons allen een geweldige tijd gehad. Nog nooit hebben wij een bruiloft op deze manier mogen beleven, met alle leeftijden bij elkaar ! De bedden sliepen prima en het zwembad is zelfs meerdere malen gebruikt tijdens lekker en best warm weer ! Onwijs bedankt en wellicht tot weerziens ! Andrew, Chantou, Otis en Lois en vrienden uit Enschede”

1 mei – 4 mei 2015″Helemaal TOP huis ! Mooie inrichting ! Er ontbreekt echt niets ! We hebben genoten van ons familieweekend ( voor de 12e keer) .Lol gehad en lekker gegeten, geslapen. Prima bedden. Kortom ….. Geweldig ! Wie weet tot ziens …..Fam. Wildekamp uit Renkum – Wageningen”

29-4-2015

“De VUT-groep van de voormalige PTT Groningen, nog steeds de 6 echtparen, waren nu voor de 20e keer met elkaar op stap en nu voor de 2e keer in de Markestee. We hebben weer volop genoten van het goede, uitgebreide ontbijt, maar ook het diner was geweldig. We zijn heerlijk bijgepraat, uitgerust en weer goed geslapen. Bedankt, Eiso en Hendri Regiem, Henk en Marga Geerard, Arie en Anna Koster, Wout en Thea Franx, Free en Hennie  van Delft en Annie en Johan Kruisman uit Groningen”

19.04.2015

“Prachtige lokatie, mooie omgeving, lekker weer. Kortom een Heerlijk weekend ! Fam. Pikket – de Haan”

22-3-’15

“We hebben met 20 mensen erg genoten in de Markestee. Mooie locatie, alles prima geregeld. Een aanrader ! Frank en Lidy “

15-03-2015

“Bedankt voor deze geweldige locatie, wat heeft bijgedragen aan een zeer geslaagd familieweekend ! Familie Brunner”

23-02-2015

“Bedankt voor een geweldig weekend op deze prachtige locatie. We hebben genoten ! Groetjes, fam. Zijlstra”

4-1-2015

“We hebben wederom een geweldig weekend gehad op een prachtige lokatie. Tot ziens ! Albert + Margriet ‘Ontmoeting met jezelf Purmerend’ “