Gastenboek 2010

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2010

31 december 2010

“Top Weekend, Top lokatie, Super !!!!! Fam. Oosterhuis uit Bierum”

27 december t/m 31 december 2010

“Heel erg bedankt ! Het is een super huis. Het biljarten was heel leuk en we zijn ook in Heerenveen geweest = geweldig ! Super bedankt ! Groetjes van Fam. Mulder en de rest. PS: De konijnen waren heel lief; de trampoline was ook cool en de boomhut ook !”

10 tot 12 december

“Namens alle ‘Conijnen’ een heel geweldig weekend. Heel erg bedankt, het was TOP !!

5 december 2010

“Wij hadden een heerlijk weekend ter gelegenheid van mijn 80e verjaardag. Iedereen was er en het was een groot succes; ook dankzij de goede zorgen hier in huis. Richard Zuurmond, Deventer”

27 november 2010

“Een fantastisch weekend gehad. Een hele mooie locatie om oma’s 80 jarige verjaardag te vieren. Het eten was perfect, vooral de High Tea was een hoogtepunt om het weekend mee af te sluiten. Een vriendelijke groet uit Katwijk ! Fam van Duijn, fam Vooys, fam Warmehoven, fam. van Klaveren en fam. Zandbergen.”

14-11-2010

“Wederom een inspirerend week-end gehad op deze fantastische locatie ! Met dank aan Werner … . Namens de Gemeente Groei Groep Marken, Agnes Kes”

31-10-2010

“Wij hebben ons eerste familieweekend hier gevierd. Een leuk programma (solex-tour, bbq, wandelen door de Weerribben). De locatie is werkelijk top !! Het huis is fantastisch, precies wat wij zochten. Maar ik zag in het gastenboek dat jullie al veel vaker dit compliment hebben gehad. Maar een keer extra kan geen kwaad. Het was super dat de benedenkamers een eigen badkamer hebben, de keuken was ideaal, de verschillende plekjes in huis boden voldoende mogelijkheid om in groepjes iets te doen, het gezamenlijk ontbijt in de eetkamer was super. Het weer was iets minder, dus we hebben weinig tijd buiten doorgebracht. Maar de kinderen vonden het heerlijk. Het bier uit de tap was een succes. Bedankt en tot een andere keer. Hans Aldenkamp, namens de 26 + 4 Aldenkampen”

10-10-2010

“Wat een geweldig weekend !!! Heerlijk weer en een geweldig huis. Bedankt ! fam. Peters, Oostrom en Arts.”

3 okt. 2010

“Gezellig en prachtig familieweekend gehad, super verblijf met alles erop en eraan + mooi weer. Mooie locatie, mooie en huiselijke accommodatie ! Weekend met de hele familie is super geslaagd! De maaltijden waren fantastisch. Heel erg bedankt, familie Mous. ”

12-9-2010

“De gehele familie heeft weer met plezier een weekend bezit genomen van dit zeer prettige groepshuis. Het weer zat mee, het zwembad kon uitbundig gebruikt worden. We hadden graag voor volgend jaar weer besproken, maar het beleid van de Markestee bepaalde dat we hier niet weer terecht kunnen (vanwege een kleine hond, die ook met ons mee moet). Jammer, maar we gaan met volle moed op zoek naar een andere ruimte. Tot nu toe hartelijk dank voor de twee prettige familie-weekenden, die we hier hebben mogen doorbrengen. Dank dat Jip dit weekend toch mocht blijven ! Christina Rozendaal en familie. ”

5-9-2010

“De leden van de familie Kappetijn uit Amsterdam, Utrecht, Leidschendam, Voorschoten, Wassenaar, Middelburg, Domburg, Koudekerke, den Haag en Rotterdam in totaal tegen de dertig man/vrouw/kinderen en babies, hebben hier op de Markestee een fantastisch familieweekend gehad. De adviezen van Jos over het programma, en zijn kookkunsten hebben iedereen geinspireerd bij het gemoedelijke, familiaire samenzijn. En de faciliteiten en speelmogelijkheden van de mooie Markestee leidden vaak tot de verzuchting dat het jammer was dat alles na een paar dagen weer was afgelopen. Alles liep op rolletjes, alles was goed verzorgd- de familie kan er weer een jaartje tegen. Dank ! Anneke Kappetijn & Richard Meijer uit Wassenaar. ”

27.08.201 – 30.8.2010

“Ondanks het slechte weer hebben we een reuze gezellig weekend gehad, alles was perfect in orde. Voor herhaling vatbaar. Dank je. Fam. Verheyen – Van der Steen uit Poppel in België”

13-8-201 / 20-8-2010

“Wir bedanken Sie ganz herzlich für die schöne Woche in diesem Haus ! Lebenshilfe Ratingen”

06-08-2010

“Na een week genieten van uw mooie huis, de omgeving, fietsen langs het mooiste weggetje van Nederland (van Kalenberg naar Ossenzijl) met de familie in de leeftijd van 0,5 tot 88 jaar. Vanaf 1997 fietsen wij met familie en vrienden ieder jaar een week ergens in Nederland, België en stukjes Duitsland. Bedankt voor de fijne week. Familie Buijse uit Amsterdam”

5 juli t/m 9 juli 2010

“Met onze schildersgroep voor de derde keer in de Markestee. We werden weer geweldig in de watten gelegd en enorm verwend. Het eten was voortreffelijk; we zijn allemaal behoorlijk uitgedijt. Heerlijk getekend en geschilderd, binnen en buiten. Het weer hielp enorm mee, het was bijna tropisch dus het zwembad bracht heerlijk verkoeling. Kortom, het was weer top, heel hartelijk bedankt. namens de groep van 12 , Nicolien Bottema. ”

2 juli t/m 5 juli 2010

“Het was een festijn om hier een weekend te zijn. Voor jong en oud, voor groot en klein was er altijd wat te beleven. De verzorging was uit de kunst, zelfs onze ‘verwende’ familie uit Australië was vol lof over de kwaliteit van alles wat geboden werd ! Het feestweekend t.g.v. ons 60-jarig huwelijksjubileum werd een onvergetelijke gebeurtenis. Nogmaals het was heel erg fijn. Bruidspaar van der Velden-van Geelen uit Zoetermeer samen met zo’n 23 familieleden. ”

25-6 / 27-6-’10

“Wat een gezellig weekend hebben we weer gehad. Veel gezwommen, gevoetbald en gesjoeld. Geweldige accommodatie ! Het was een top-weekend ! Bedankt en tot over 2 jaar ? Fam. Verburg uit Leusden ”

14 t/m 18 juni 2010

“Wij hebben het weer hartstikke goed gehad. Mooi weer, gezelligheid, veel gelachen en lekker gezwommen. Met zijn allen de omgeving verkend, naar het vogeltjespark geweest, enz. Hopelijk weer tot volgend jaar. Groetjes uit Volendam , Verzorgingshuis St. Nicolaashof.”

11, 12, 13 juni 2010

“Wij waren hier om de 85e verjaardag van oma te vieren. We hebben genoten van elkaar en het gezellige huis. Het zwembad is goed gebruikt. Een geweldig gastvrij huis ! Fam. de Reus uit Wijk aan Zee. ”

11 juni 2010

“Wij hebben een hele fijne vakantie gehad op de markestee. Verzorgingstehuis Spiker uit Ternaard”

5 juni 2010

“Wij hebben een leuk, gezellig en fijn familieweekend gehad. Prachtig zwembad, heerlijk eten, zeer goed verzorgd allemaal. Bedankt voor de goede zorgen en hopelijk komen wij met ons allen nog een keer terug. Nel van der Sluis – Ophorst”

30 mei 20110

“Top, Top, Top, beslist een aanrader voor een ieder !!!! O.C. Zonder Geheimen ( Hanneke en Peter) ”

24 mei 2010

“Allereerst hartelijk dank namens de hele groep voor jullie gastvrijheid in jullie geweldige huis. Wij gaan al jaren met Pinksteren naar groepshuizen en dit was een van de beste en leukste. Ook de kinderen hebben genoten in het zwembad ! Nogmaals dank en met vriendelijke groet, Hanneke Kadijk ”

12 mei t/m 16 mei 2010

“Weekendje weg samen met opa en oma Meijer naar de Markestee. 1e dag : vaders en zonen een stevig potje gevoetbalt en ’s avonds lekker bij de haard gezellig bij elkaar met een koud Hertog Jan tap-biertje. 2e dag naar de Lambertus markt in Oldemarkt. Vrijdag naar pretpark Duinen Zathe in Appelscha en ’s avonds gebowled in Wolvega. Erg leuk ! We hebben ons geen seconde verveeld. Het biljart is veelvuldig gebruikt; heel mooi huis; grote keuken; gezellige huiskamer en met mooi weer kan je lekker buiten zitten rondom het zwembad. Ontzetten bedankt, het is zeker een 10 waard ! En een aanrader voor een volgende keer met de vriendenploeg. Dus misschien dat we elkaar gauw weer zien. Liefs Esther namens de hele familie uit Volendam.”

30april – 7 mei 2010

” Wij hebben hier met onze vrienden en kinderen een heerlijke week gehad. Lekker de ruimte, biljart, super handige keuken met alles erop en eraan. Ook de slaapkamers met WC en douche was super, lekkere bedden. Ook de piano, we hebben met elkaar heerlijk gezongen. Ondanks het natte en koude weer hebben we toch iedere dag gebruik gemaakt van het zwembad. De skelters, trekkers en fietsjes deden het bij de kinderen ook erg goed. De dames hebben heerlijk zitten breien en haken. Hele leuke tassen als eindresultaat. We hebben uitstapjes gemaakt naar het Kameleondorp, erg leuk. Ook naar het Dolfinarium en een rondvaart door de Weerribben, moet je gedaan hebben als je hier op vakantie bent. Bij een koeienboer even verderop zijn we ook een paar keer wezen kijken bij het melken. Kortom …. het was voor de 5e keer met onze vriendengroep een supervakantie en hopen nog eens terug te komen. Bedankt ! Ferdinand, Frank en Marjon en vrienden . ”

18 april 2010

“Wij hebben voor het derde achtereenvolgende jaar een fantastisch weekend gehad op deze geweldige plek. En opnieuw was het prachtig weer ! Hartelijk dank en misschien tot volgend jaar. Familie Nolet ”

8-9-10 april 2010

“Het was erg leuk en vooral het biljarten was cool. En de ruimte voor het buitenspelen is erg leuk. En het zijn lekkere bedden. Super accommodatie !! Op zaterdag nog naar “Pitch en Putt in Koekange geweest, was geweldig. Groetjes, de Beijum groep. ”

26-27-28 maart 2010

“Beste gastheer & gastvrouw, We kwamen hier binnen en we voelden ons direct thuis ! De Markestee is een bijzonder prettige en gezellige plek, precies wat past bij de behoeften van alle leden van onze familie. Een heerlijke ruimte …, wat hebben we het goed (gehad) & wat hebben we kunnen genieten van elkaar ! Goede faciliteiten, prima bar, netjes, schoon, sfeervol, skelters, lekkere bedden, trampoline, mooie omgeving, fantastisch !! de familie Lieftinck”

14 maart 2010

“’t is hier fantastisch ! Erg gezellig en sfeervol. We hebben er van genoten! Bedankt en tot de volgende keer. Monica Zillig en familie”

12 maart 2010

“Bedankt voor de goede zorgen. Het was weer fantastisch. Quiltgroep ‘voor ’t lapje’ uit Schouwen Duiveland ”

21 febr.2010

“Beste Jos en Berta,

Gezellig Enig Weergaloos Educatief Lazerus Doodvermoeiend Innemend Gastvrij

Ontzettend bedankt, “DEZES” uit Brabant ”

11 februari 2010

“Wij waren hier met 18 harmonicaspelers en hebben het fantastisch gehad. Geweldige accommodatie. Frans Tromp en Toos Kraeina”

29 t/m 31 jan. 2010

“Vriendenweekend. Prachtig gehad ! Mooie kamers, veel spullen voor de kids en lekker gepooled. Voor herhaling vatbaar ! de familie Bes”

10 januari 2010

“Het was goed vertoeven op/in ‘villa’ de Markestee. In een ‘waar’ Hollandse ambiance met vorst, sneeuw en een bulderende Noordoosten storm. De familie had inkopen gedaan die ondanks de recessie de stoutste verwachtingen overtrof. Vooral de drank vond gretig aftrek, derhalve ook de paracetamol ! Des avonds sterke verhalen aan de bar, waarbij de oma’s de boventoon trachten te voeren. De keuze van Marije & Marga voor deze villa wa een juiste; veel dank hiervoor. Allemaal een goede reis naar huis en tot ziens. Het was een heerlijk familieweekend zo met die fantastische witte wereld om ons heen. Voor herhaling vatbaar, een super geweldig onderkomen. Hartelijk groet van fam. Smit en de rest. ”

3-1-2010

“Top weekend ! Oud en nieuw 2009/2010. Geweldige accommodatie. Bedankt ! Vriendenweekend Paul & Nicole Slings en vrienden”