Gastenboek 2009

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2009

23-12-09 t/m 30-12-09

“Wij hebben met z’n 19-en hier een week gezeten en hebben het heel gezellig gehad. De week was perfect verzorgd door Jos. Het eten was heerlijk en voor jong tot oud is alles aanwezig. De trommelsessie was super leuk. De omgeving met al zijn leuke stadjes en dorpjes was leuk en we hebben koud maar prima weer gehad. De kinderen hebben leren koken bij de kookworkshop; erg lekker, leerzaam en leuk. Een super accomodatie en wie weet nog eens voor herhaling, maar dan in een ander jaargetijde, want dan lijkt het ons ook heel leuk. Bedankt voor alles ! Fam. Onnink. ”

“Ik heb echt een geweldige week gehad ! Het eten was lekker, een mooie grote tuin en genoeg ruimte in huis voor iedereen. Ik hoop hier nog eens terug te komen. Heel erg bedankt allemaal ! en alvast een gelukkig nieuwjaar. Jessica Onnink (kleindochter) ”

20 december 2009

“Wij hebben het hier goed naar onze zin gehad ! Het was gezellig en knus ! Alles was goed voor elkaar. De weersomstandigheden: er ligt 20 cm sneeuw. Dus was er sneeuwpret ! Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2010. Groeten van de hele familie Muizelaar. ”

12 Dec 2009

“Sorry voor de harde muziek tot zooo laat. Een geweldig huis, alles top !! Hopen dat we nog eens mogen komen, maar dan nemen we de kinderen mee. Super stek hier. Ingrid & Hans. ”

7 december 2009

“We hebben een fantastisch weekend gehad. Gezellig 50 jarig huwelijk van opa en oma Jonk gevierd en natuurlijk Sinterklaas. Gelukkig is niemand de zak in gegaan ! Bedankt voor de gastvrijheid. Fam. Jonk ”

28 november

“De familie Dujardin is in dit fantastische vakantiehuis neergestreken. Fijne ambiance, heerlijk ontbijt en gezellig biljart ! Met z’n allen schaatsen in Thialf, wijn proeven, “strak en filmend” maar ook even naar Paasloo. Het graf van dichter J.C. Bloem bezocht. Mooie streek, helemaal tot rust gekomen en bijgekletst. Toplocatie, dus een topweekeinde. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en hopelijk tot ziens !!”

26/11/09

“Fantastisch ! Super accomodatie, netjes, goed geregeld. We hebben het top gehad. Collega’s E-commerce Zwitserleven”

15 november 2009

“Prachtige accommodatie. We hebben een heel fijn weekend gehad. Tot volgend jaar. J. Schipper Ger. Kerk Marken”

1 november 2009

“Prima geregeld ! Fantastische & gemoedelijke accommedatie. Lekker eten, perfect ontbijt ! Fam. A. Boerboom”

23/10/09

“Het was fantastisch en het eten was formidabel. Geweldige Accommodatie ! Heerlijk eten ! Geweldig gezelschap ! Fam. van en fam. Roest”

“Ik vont het heeel erg llllllllllllleuk . Kendrick (7 jaar) ”

19-10-2009

” Het was super !! fam. van Beek ”

11 okt.2009

“We vonden het hier heerlijk & hebben het erg gezellig gehad. Veel spelletjes gedaan en buiten gespeeld. Met de Wifi en de beamer konden we mooi you tube’n en quizen. Internet werkt heel goed. Helaas, het weer was slecht. Ons buiten programma daardoor afgelast. En het gebied is zo mooi !!! Daarom naar Luttelgeest, de Orchideeënhoeve. Zowel het zitdeel als eethoek en keuken waren zeer fijn. Dit was ons 3e groepweekend en deze accommodatie vonden we de leukste. Fam. Keizer + ‘koude kant’ uit Epe”

4 okt.2009

“ook de fam. vd Zande uit Apeldoorn heeft heerlijk bijgepraat, genoten van de omgeving en geschaatst in Thialf. Het was gezellig en het huis prachtig ! Bedankt. ”

27/09/09

“We hebben een fantastisch leuk weekend gehad ! Hopelijk tot volgend jaar.” Fam. Vonk en Co

20/9/2009

“Fantastisch weekend, prachtige stek.” Brandweer Breezand

14.09 – 18.09.2009

“Vielen lieben Dank !! Wir hatten eine tolle Woche hier und dank des super guten Essens auch ein paar Pfunde mehr auf den Rippen !” GWN – Gärtnerei aus Neuss.

06-09-09

“Eén nachtje was helaas te kort, het was erg fijn, heerlijk ontbijt !” Jarno & Gerjon Keulenkamp

24.08 – 4.09.09

“Es hat uns sehr gut gefallen, super swimming pool, geniales essen. Vielen dank !” Lebenshilfe Aachen.

7-8-’09 t/m 9-8-’09 familiebijeenkomst : Oma 80 jaar.

“Wat een ruimte …… Wat een fraaie keuken …… Wat veel slaapkamers ….. . Joepie …. een mooi zwembad. Joepie …… een poolbiljart. Zaterdagnacht : Wooow !!!! ….. Brand bij de buren. Gelukkig staat de wind niet richting de Markestee en gelukkig zijn alle 60 koeien uit de stal naar de wei gedreven. Zaterdag : rondvaart Weeribben ⇒ natuur, rust en schoonheid. Zondag : oma 80 jaar en krijgt een lage instapfiets. op de riante oprit heeft ze kunnen oefenen op de fiets, want na ruim 40 jaar op dezelfde fiets is dat toch wel spannend. Zondagmiddag weer naar huis. !!! Fam. van de Sanden.”

7-8-2009

“Het was een heerlijke week. We hebben genoten !!! Groetjes fam. Bakker”

27-07-2009

“De “Hollandse Streken” streken voor de tweede keer neer in de Markestee. Wij hebben een schitterende midweek gehad. Jos heeft alles gedaan om het ons naar de zin te maken en samen met Gretha iedere dag een overheerlijk diner op tafel gezet. Dit was weer een toptijd in deze top locatie. We hebben prachtige schilderijen gemaakt en leuke creatieve brouwsels tijdens de workshops. Voor herhaling vatbaar. Tiny Weijers .”

17-7-2009 – 24-07-09

“Wir hatten eine sehr schöne woche hier. Wunderschönes Haus. Der Pool war einfach prächtig. Vielen dank Gruppe Heinrich Kimmle Stiftung”

14 juli 2009

“Ik heb echt genoten van alles, is geweldig met mijn hart en ziel. Ik kom nog eens terug. Ruth van der Neut”

Juli 2009

“De familie vd Brandt heeft een fantastisch weekend gehad op de Markestee. Het familieweekend was zoals elk jaar heel gezellig. U heeft een grandioze uitspanning en grandioos verzorgd. Van het zwembad heeft iedereen genoten met het prachtige weer. Trudy vd Brand, Hoofddorp”

14 t/m 19 juni 2009

“De verfgooyers uit Hilversum, werkt donderdags met verf en gum. De deelnemers ervan kennen elkaar, nu al voor ’t negentiende jaar. In juni is de groep een week, elders in het land – in een mooie streek. Zo is dit jaar in Blesdijke beland. geniet de groep van ’t mooie friese land. Al was het voor een enkele wat minder pret, ontbrak de wasbak bij zijn bed. Maar dit is van ondergeschikt belang, het bleef prachtig weer – de hele week lang. Met de daarbij geboden rust en ’t heerlijke eten, zullen wij de Markestee niet snel vergeten. Dank je wel, De Verfgooyers uit Hilversum. ”

12-6-2009

“We gaan vandaag weer, na een weekje, naar huis. Wat heeft u hier een mooie plek, een prachtige gelegenheidvoor ons gecreëerd – zo lekker rustig, schoon en gezellig – mooi aangelegd – fantastisch zwembad. De 5 sterren , die bij de ingang staan zijn meer dan verdiend. Hartelijk dank en als het kan graag tot ziens. Nel Groot uit Volendam”

“Wederom grandioos ! Leuk en verrassendom alle vernieuwingen na een jaar te ontdekken en daarbij te bedenkendat de Markestee zo in zeer goede staat nog vele jaren plezier zal schenken aan vele gasten, hopelijk onze groep ook weer. Dank namens ons allen van St Nicolaashof. Tot ziens Katinka Boef, Volendam”

Het was weer echt prachtig. De accommodatie zag er weer fleurig en netjes uit. We hebben met zijn allen weer genoten, het was super gezellig. Hopelijk weer tot volgend jaar. Rita uit Edam”

7 juni 2009

“Wij hebben hier met 26 personen heel veel plezier en gezelligheid gehad. De jongste was 2 1/2 en de oudste 81 jaar. Het ontbijt was prima verzorgd. Tevens de barbecue van zaterdagavond. Prima verzorgd. Alleen jammer dat het weer niet zo heel mooi was om te zwemmen. Volgende keer beter. We komen zeker nog eens terug. Fam. Groot uit Spaarndam/Haarlem/Hoofddorp/Molenhoek/Warmenhuizen ”

1 juni 2009

“Een fantastisch onderkomen, waar we ons meteen thuis voelden. Door het heerlijke weer ook veel van het zwembad en buiten ‘gebeuren’ kunnen genieten. Het was erg ontspannen en sfeervol. Een plek om zeker terug te komen. Erg bedankt voor de gastvrijheid. Fam. Sluiter”

20 – 24 /5/09

“Prachtige plek ! In trefwoorden : Relaxed, kinderparadijs, droomkeuken, superterrein !, uniek, waar voor je geld, zo vrij ! . Als ’t mag van de buren komen we vast weer terug ! Fam. Delwig. ”

17-05-09

“Complimenten voor de prachtig en sfeervol ingerichte locatie ! Super schoon en heerlijke bedden. Ons koor heeft genoten !!! We voelden ons hier helemaal thuis !!!! Wilma en Nelly” “Wat een fijne dagen waren dat. Hartelijk dank voor de ontvangst ! Tot ziens hoop ik ! R. de Lange-Steijns” “Bedankt voor de mooie kamers die wij in deze prachtige omgeving mochten gebruiken. Hilda Mooikens” ” Huis mooi, omgeving mooi, gastvrijheid geweldig. In één woord fantastisch. Heel veel dank. Lucie de Lange” ” Een prachtige lokatie ! Wij hebben veel plezier gehad en heerlijk gegeten. Tot ziens Erika Mulder” “Alles is in één woord geweldig. Tot ziens Betty op ’t Einde ” Het Koopmansvrouwen Koor uit Blokzijl

11/ 5/ ’09

“Het was super gezellig ! Lekker gesprongen en gezwommen ! We hebben gezellig spelletjes gedaan en alles is er ! De familie Wimmenhove”

4 mei 2009

“Het was superleuk, lekker weer, leuke omgeving, elke dag hebben we op de trampoline gesprongen, lekker gezwommen en gepingpongt. Mooie kamers en tuin. De drie katten waren ook superlief ! Hopelijk komen we hier nog een keer. Luca & Timo namens de Fam. Mascini”

27 april ’09

“We hebben het heel erg leuk gehad. Voor herhaling vatbaar, z’n mooie locatie en prachtige omgeving, we zullen ons dat nog lang blijven herinneren. Veel dank voor deze dagen van rust in deze veeleisende tijd. Vr. groeten van en namens mijn hele familie. J. Oudshoorn”

27 april 2009

“We hebben voor de tweede keer genoten van een fantastisch weekend in jullie mooie boerderij. De omgeving, het weer, de ligging, maar bovenal de fantastische locatie heeft wederom gezorgd voor een zeer geslaagd familieweekend ! De voorzieningen in jullie boerderij zijn prima; we hebben niets gemist. Het zwembad, de inrichting van keuken, slaapkamers, etc zijn prima. Hartelijke groeten van de familie Kleine Schaars uit Deventer”

24-4-09 Leekerweide Steggie 2

“We hebben weer genoten hier in Blesdijke. We troffen het ook met het weer. We hebben dit jaar gebruik gemaakt van de tuin, volleybalveld, trampoline en het zwembad (dat was wel nog een beetje fris hoor !). Een aanrader om te dineren : restaurant ’t Lagerhuis in Wolvega. Bedankt, groetjes van de West Friezen uit Wognum”

19-4 Familie Nolet & co

“We hebben het hier weer heerlijk gehad ! Gezwommen, gespeeld op de trampoline en lekker gevolleybalt ! Voor ons familieweekend is het een ideale lokatie ! Volgend weer wat ons betreft ! ”

24/3/2009 Familie Kok uit Spanbroek

“Wij hebben met zijn allen een paar leuke dagen gehad. Het was geweldig en heel gezellig. ”

27/3/09 Quiltgroep “voor ’t lapje”

“We hebben een geweldige midweek gehad !!! ”

15 maart 2009

“We hebben het gezellig gehad en volop genoten van ons familiefeestje in deze prachtige accommodatie !! Heel hartelijk dank namens ons allemaal. Fam. van der Heijden uit Drenthe”

6 feb ’09

“Het was beregezellig en goed van eten en drinken in deze leuke en mooie ambiance !! Gerda van Wijk ”

10 jan ’09

“Erg gezellig, leuk huis, veel ruimte. Mooi groot huis in mooie omgeving. Lekker geschaatst op de vaart in de Blesse. Fam Kooijman”

4 jan 2009

“Erg gezellig familieweekend gehad, heerlijk kunnen schaatsen en een perfecte locatie om een weekend te verblijven ! . Bedankt fam. van Ittersum”

2 jan 2009

Familieweekend van 29 dec 2008 t/m 2 jan 2009.

“Superweekend, leuk huis, grote keuken, ruime woonkamer. Verder niets op aan te merken. Prachtig schaatsgebied. Fam. Koorstra”

2 jan. 2009

Familieweekend van 29 dec t/m 2 jan 2009

“Superweekend, leuk huis, grote keuken, ruime woonkamer. Verder niets op aan te merken. Fam. Koorstra”