Gastenboek 2007

 

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2007

4/15/16 dec.

“Geweldige accommodatie, veel ruimte, knus, gezellig ! Groeten familie Borsboom, van Eck, Kamp & Loonen.”

3 december 2007

“Wij hebben het prima naar ons zin gehad hier. Lekker ruim, zowel binnen als buiten. Fam. Lagerwey ”

19-11-07

“Ruim, gezellig (open haard, verschillende zitjes); prima hygiëne; rapportcijfer een 10 !! vriendengroep R. Laan ”

9-11-07

“Het was weer super.Een fijn huis, lekkere en perfecte gourmet, met veel vers. Bedankt. Karin Oostrom”

“Fam Vink 05-11-07 bedankt voor de gastvrijheid, het was super goed”

“Enorm Bedankt ! Ineke de Gee + familie ”

19 t/m 21 okt. 2007

“AMARANT REIZEN hield hier voor het eerst in de Markestee hun jaarlijkse culinaire weekend. In een prima keuken en een luxe accommodatie! Gezellig + comfortabel. Het was super goed hier. Bram. ” We hebben hier heerlijk kunnen relaxen en koken, prachtige omgeving, geweldige genoten –> deelnemer van culiweekend. Jolanda ”

19 okt. 2007

“We hebben het fijn gehad met zijn 23en. Alle kinderen en kleinkinderen familie Graafsma.

Dit is het 2e jaar dat wij een midweek hier verblijven & het was weer heerlijk ! Ruimte genoeg voor een ieder. Zowel de kinderen als de volwassenen en opa en oma hebben zich prima vermaakt. Het stamppottenbuffet was erg lekker, we hebben gesmuld ! Wie weet tot nog een keer …. . Joke Graafsma & fam. ”

12 t/m 15-10-2007

“Voor de 23e keer trokken we met een groep van 16 personen eropuit in een groepsaccommodatie. Dit huis was “de” top en bovendien in een geweldige omgeving; we kenden de omgeving al, maar het was dit maal nog eens zonovergoten. Tot ziens! Recreanten KVS uit Scheveningen”

7/10/2007

“Het verblijf hier was één groot genoegen ! Voor herhaling vatbaar ! Marian Nijhout ”

28-9-’07 Blesdijke – Haarlem 1-10-’07

“Lofzang op de Markestee.We kwamen hier met regen aan, zo is het met regenen doorgegaan. Maar de regen kon toch niet verhinderen, ons enthousiasme te verminderen. Er werd binnen heel wat afgespeeld, gezelligheid was ’t meest in beeld. De Markestee leent zich ervoor, volgend jaar weer vindt het hele koor. De Markestee het is zo’n stek, nog nimmer vonden we zo’n plek. Als er dan plaats is komen we weer, want dit weekend smaakt naar meer. Ria & Herman Otten”

“Heerlijk, warm en zoo schoon ! Titia Antheunisse VIP 2007 ”

21-22-23 september ’07

“We hebben weer genoten van het heerlijke huis, tuin en faciliteiten. Ook het weer was super. Bedankt fam. Schmidt ”

18-19 sept 2007

“Bijzondere tijd gehad. Op de dag dat Michaël Jackson overleed, een mooie retrospective gezien op tv. Ge-wel-dig-ge-no-ten ! Waren 2 geweldige dagen !!! DutchView Motortocht”

16-sept. 2007

“We hebben het weekend erg genoten, vooral het zwembad was ’n genot en natuurlijk het mooie weer. Bedankt fam. van Winden”

7-9-07/9-9-07

“Wij hadden wat te vieren: us mem is 90 jaar geworden! Deze bijzondere locatie droeg er erg aan bij om er een gezellige familiebijeenkomst van te maken. Veel te doen voor jong en oud, zowel in en rond het huis als in de directe omgeving. De verzorging was perfect en het Italiaanse buffet was erg lekker. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en dit adres houden we erin. Fam. Kerkstra, Joure`

29-8-07

“Ña een dagje Noordwolde, heerlijk overnacht hier! Wij hadden deze hele grote ruimte voor ons 4-ren. Super dus. Alles verder prima in orde. Groeten uit Benthuizen (Zuid Holland) Fam. Biegman

24 – 26 aug. 2007

“Wat hebben wij prachtig weer gehad. Het zwembad was dan ook “de treffer” . Wat hebben wij veel plezier gemaakt met elkaar. De avonden aan de grote tafel waren ook onvergetelijk. Ook deze familie meeting (weekend) was weer een succes, dankzij de ruime en smaakvolle inrichting. Grootouders Harmke en Geo de Kruijk met hun kinderen en kleinkinderen”

20 – 24 aug 2007

“Vol van het vooruitzicht op pad naar de Markestee om ons 25-jarig huwelijk met alle kids, kleinkinderen en Ome Geurt te vieren. Wat een fantastische week in deze prachtige accommodatie en geweldige omgeving ! Alles bij de hand, prima verzorging, uitstekende maaltijden en ontbijt, heerlijk zwembad, kortom prima ! Dank voor alle goede zorgen, Jos en zijn teamgenoten ! Oh, ja en de bar is zeer gewaardeerd ! (evenals de bibliotheek). De Markestee, waar vakantie genieten wordt ! ” Een welgemeende groet, Gonnie, Dik Ravenhorst en familie uit Overberg

17 tot 19 augustus 2007

“Onze hele familie bestaande uit ± 28 man, variërend van 8 maanden tot 82 jaar, heeft 3 fijne dagen in ‘de Markestee’ doorgebracht. Alles is hier heel ruim en al het nodige is aanwezig. Zelfs voor de hele kleintjes is van alles aanwezig. Wij bevelen dit vakantieoord een ieder aan. Fam. Kayser uit Arnhem ”

Augustus 2007

“Dag Jos en Berta, Wij hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid! Er was voor ieders wat wils. Fantastisch ontbijt. Veel groeten en zeker tot ziens, Gerk, Remke, Arjan en Daan van Staveren

13-14-15 augustus 2008

“We zijn hier maar 2 nachten geweest voor B&B, maar we hebben heerlijk geslapen en het ontbijt was heerlijk. Mooie omgeving. Echt een aanrader. Carl + Ingrid Kuijpers”

10 – 12 augustus 2007

“Dit is een prachtige plek om 80 jaar te worden en te vieren met alle kinderen en alle kleinkinderen!! En wat een “bof” als ook nog de zon schijnt na zoveel regendagen. Het is een prachtig en geweldig huis, zo comfortabel en zo gezellig! En dan ook nog zulke aardige en lieve mensen die hier voor ons zorgen. Heel erg bedankt en we komen graag weer!! Groetjes uit Brabant. Ton en Fieke Borger ”

7 augustus 2007

“65 jaar ! Een hele week in de Markestee! Heerlijk verzorgd, fijn, schoon zwembad en ….. wat koken ze lekker hier !! Hoef je zelf niet voor te beulen. We willen hier nog eens heen. Dat gaat vast gebeuren! Dank jullie wel, lieve Berta en Jos ”Superbe” De Krijnen familie en de Boehmers. ”

“27/30-07-07

“Het was een feest om hier te zijn: in zo’n fantastisch comfortabel onderkomen. We zullen ons dit lang herinneren en vast eens terugkomen. Als familie hebben we heerlijk met elkaar kunnen (bij)praten en spelletjes doen. En de trampoline niet te vergeten, was een groot succes. Kortom: als huisgenoten hebben we van dit huis genoten! Familie Scheele”

24-27 juli 2007

“O wat was het hier weer heerlijk met twintig familiemensen. Elke avond “weerwolven”-spel, hilarisch! Elke morgen wandelen en fietsen en varen in de Weerribben. En elke nacht 3300 muggen, zelfs spinnen en een oorwurm zijn gesignaleerd. Maar we weten nu al : We come again! Ria Borkent-Vegter”

21-07-2007

“Beste Jos en Berta,

Hartelijk bedankt voor de fantastische organisatie van ons huwelijksfeest. Het weer viel tegen, maar dankzij de partytenten konden we barbecueën en hebben we niet eens gemerkt dat het regende. Een schitterende bruidstaart met champagne, heerlijk gegeten, een knalfeest met leuke meiden achter de bar, lekkere hapjes en een keurig verzorgd ontbijt. Het was TOP!”

Eddy en Susan Zeeman

Naaldwijk 20-07-07

“Ontzettend genoten met z’n allen hier en in de omgeving. Fantastisch weer. Familie Damen”

01-07-2007

“Eén perfecte accommodatie. Goed geregeld allemaak en lekker luxe. Bedden sliepen prima. Zeker een aanrader voor anderen! Bedankt en nog goede zaken hier in Blesdijke. Vriendentroep.nl ”

24-6-’07

“De regen kwam met bakken naar beneden. De accommodatie was geweldig. Nergens last van gehad. Tip, top. Gr. van de fam. Reitsma”

18 juni t/m 22 juni 2007

“De laatste ochtend alweer, het is omgevlogen. Mede dankzij het heerlijke huis met prachtige ligging en omgeving, hebben wij hier 5 hele fijne dagen beleefd. Katinka (van de Volendammer ploeg (Zorgcentrum St Nicolaashof).”

15/16/17 juni 2007

“Een heerlijk weekend. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. En als de kinderen het leuk hebben, dan hebben de ouders …….. Heerlijk zwembad, fantastische trampo (zoals de kinderen dat zeggen), lekker tafeltennissen en ook de sjoelbak was top. Tot volgend jaar. Emiel, Merel, Simone, René, Marco, Rens, Sylvia, Nienke, Jeroen, Annemieke, Irene, Lukas, Sander, Daisy, Peggy, Nora, Ruud, Paul, Lieke, Jurjen,en Marlies. ”

8 t/m 11 juni 2007

“We hebben een heerlijke tijd gehad bij jullie op de Markestee. Jullie hebben een prachtige accommodatie. De kleine maar met name ook de grote kinderen (30 + ) hebben volop genoten van het zwembad. We zullen waarschijnlijk nog wel een keer terugkomen. Heel erg bedankt. De vriendenclub uit Zwolle e.o.”

6/7 juni 2007

“Tuinclub de Hortus Op. Na een mooie dag op de Beulaker werden we geweldig ontvangen in de Markestee. Een leuke gastvrije omgeving. Na een lekker glaasje wijn, een heerlijke barbecue. We hadden een gezellige avond met 11 dames. ’s Morgens weer een uitgebreid ontbijt. Een plekje om nog eens terug te komen. Namens de tuingroep, veel Dank.”

Weekend 1-2-3 juni 2007

“Familieweekend Hoogvliet, We hebben een heerlijk weekend gehad. Door het heerlijke weer, het heerlijke eten, het heerlijke zwembad, de heerlijke keuken, de heerlijke slaapkamers, onze heerlijke familie, maar natuurlijk zeker dankzij deze heerlijke locatie. We hopen op een soortgelijk weekend hier weer volgend jaar! Namens ons allemaal bedankt. Diana ”

Pinksterweekend 2007

“Familie Reunie fam. Brandwijk. Onze 22e reunie . Voor de eerste keer hier! Geweldig! We hopen tot volgend jaar! namens iedereen Rosien.”

11-13 mei 2007

“Familie-reünie Westerman. Een fantastische gelegenheid om elkaar na twee jaar weer eens te ontmoeten een paar dagen lang. Ondanks het aanvankelijk wilde weer en de regenbuien op zaterdag hebben jong en oud een heerlijk weekend gehad. Volop spelletjes en praatzitjes, wandelingen, de tocht op het water in de Weerriben, we hebben ervan genoten, ouders, kinderen, oma en opa, de ‘ooms’, iedereen. Eten en slapen in een gezellige ruimte gaf ons rust en sterkte de banden. Een dankbare familie Westerman (stamhuis in Winterswijk) ”

“Bedankt voor de kamer en de gezelligheid. We hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was ook erg lekker. En nog bedankt voor het lenen van de auto. Koen & Marjo fietsvakantie”

30-04-2007

“We hebben een geweldig weekend gehad ter gelegenheid van de 75e verjaardag van oma, met veel spring- en zwem-plezier. Het weer was ook geweldig, er is menig keer een geslaagd ‘bommetje’gedaan in het zwembad. Het eten was ook perfect, complimenten voor de kok. Bedankt voor de gastvrijheid …… groetjes Fam. Entius Lutjebroek ”

23/4/2007

`50 JAAR GETROUWD !

Dat samen met kinderen, kleinkinderen en hele goede vrienden vieren in deze sublieme accommodatie was een feest.! Bedankt voor de gastvrijheid en de keurige verzorging. Een extra compliment voor de kok. Het eten was fantastisch. Riet en Gerard Wijers`

15 april 2007

“Familieweekend fam Broekhuis. Mede dankzij het geweldige weer (28 graden!! ) en het mooie huis, hebben we een fantastisch weekend gehad. Bedankt ! ”

9 April 2007

“Familie van Essen. Het was hier erg gezellig. Prachtig weer en een lekker lang paasweekend. Zowel jong als oud heeft zich prima vermaakt. Er gingen zelfs al stemmen op, om volgend jaar weer te reserveren. Het eten ‘prima’ (complimenten voor de kok). ”

April 2007 klantbeoordeling Bed & Breakfast Nederland

“Zeer vriendelijke gastheer, goed verzorgd ontbijt incl. gebruik van krant. Bereid extra service te verlenen in de vorm van uitlenen routekaart, informatie over de omgeving, gebruik kamer tot 12.00 uur, mogelijkheid tot gebruik bar, etc. A.R. Gardien uit Mussel ”

2 april 2007

“Vorige bladzijden gelezen. Wij hebben hier niets aan toe te voegen. Het is een geweldige lokatie! Veel succes. Fam. Schellekens”

Vrijdag 23, 24 en 25 maart 2007

“Familieweekend van de van Duinen. Accommodatie goed verzorgd, mooi weer, zelfs lekker zonnig op de zondag. Van alle gemakken voorzien, en de keuken geweldig! De omgeving heerlijk, van alles te ondernemen. Kortom een geslaagd weekend! Daarvoor dank, de familie van Duin. ”

15, 16 en 17 maart 2007

“Familieweekend familie de Jonge. Prachtige accommodatie, goed verzorgd. Weer viel wat tegen, maar daar kan niemend wat aan doen. Prachtige omgeving voor wandelen, fietsen of een autotochtje (voor de ouderen onder ons). Met 25 personen (4 generaties) een heerlijk weekend gehad. Wie weet tot ziens en we zullen zeker anderen op deze accommodatie attent maken. Met vr. groet, Fam. de Jonge ”

9, 10 en 11 maart 2007

“Familieweekend, familie Platje. Mooie, ruime kamers, goed verzorgd. Gezellige bar, lekker tafelen, mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Prachtig weer. Wie weet tot ziens! Vriendelijke groet, familie Platje ”

1-3 maart 2007

“De verzorging, het eten was uitstekend. De dagen en avonden goed vermaakt. Wat zal het dan wel niet bij goed weer zijn! De Markestee is een aanrader. Bedankt en wie weet tot ziens. Fam. Eilers.”

23-25 februari 2007

“Met ons familie weekend was het hier ontzettend leuk. We hebben ons erg vermaakt en vinden het een hele mooie boerderij en komen graag nog eens terug met mooi weer! Groetjes familie Schilder”

26-1-07/28-1-07

“Het was een erg leuk weekend, leuk huis; we hebben ons erg vermaakt! www.milky.nl/vrienden”

19/01/2007 – 22/01/2007

“Het was weer mooi hier in deze hoek van Nederland. ’t kan veel minder !! ” Vriendengroep Rolde, Anderen, Vredenheim, etc.

01-01-2007

“Wij hebben het hier echt fantastisch gehad. Daarom nemen we ook een optie voor volgend jaar. Ook vonden wij al het vuurwerk prachtig en leuk. Ook was het huis mooi versierd. Ook een leuke speeltuin met de trampoline. We hebben hier leuke dagen gehad. Misschien tot volgend jaar. groetjes Demi”