Gastenboek 2006

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2006

28-12-2006

“We hebben een perfecte kerst gehad hier. De keuken …..geweldig! Leuk dat het huis sfeervol versierd was met kerstboom en lichtjes overal. We hebben genoten en lekker geslapen in goede bedden. Misschien tot een volgende keer! Marga & Harry ”

27-11-06

“Perfecte accommodatie voor het vieren van een familieweekend. Enorm huiselijk en toch heeft een ieder z’n privacy. In een persoonlijk gesprek zullen wij dit onderkomen bij een ieder aanbevelen. Hartelijke groeten Fam. Boere”

17-18-19 november

“Het was hier heel gezellig. Het huis ademt sfeer uit. Alle benodigheden waren aanwezig. Een mooie keuken. Gezellige kamers. Fijne haard. De slaapkamers geven veel privacy. Wij geven jullie een 8 voor deze accommodatie. groetjes fam. v.d. Meulen”

10/12-11-06

“Hardstikke bedankt voor het lekkere eten en het ontspannen verblijf. ‘China’groep ”

9-11-06

“We vonden het erg mooi hier, en het was erg gezellig! Pico Bello. ’t Alteveer”

29-10-2006

“We hebben genoten van jullie gastvrijheid en de mooie omgeving! Marianne Damad”

“Heerlijk weekend en wat een fantastische keuken, met alles d’r op en d’r aan. Michele”

27-10-2006

“Fantastische midweek gehad! Prima huis, zaaalige bedden, gezellig, huiselijk, al die kamers met aparte douches, de afwasmachine, de tafeltennistafel, de trampoline, het zwembad, de gezellige hoekjes in de kamer, ………… We hebben genoten! Nienke Tiben.”

“Het was echt vet cool hier. De kamers met eigen badkamer, die grote keuken en lekkere hangplekken en die tafeltennistafel en de trampoline waren ook hartstikke cool! Ik hoop dat ik jullie gauw weer tref! vr.gr. Meike”

“Ik vond het te gek. Wat een ruimte!!! En het is hier erg mooi ingericht ook. Het zwembad was erg mooi en lekker warm. Ik hoop dat ik gauw terug kom!! Hopelijk tot ziens. Rian”

22-10-06

“Wij waren hier met 19 personen uit Noord Holland. Oma Bakker heeft  ons hier mee naar toe genomen. We hebben het hier heerlijk gehad, wat een prachtige ruimte en alles prima voor elkaar. Het weekend is omgevlogen. Hartelijke groeten van de Bakkertjes”

15-10-06

“We hebben het hier fantastisch gehad. Jullie hebben een perfect plekje om uit te rusten, feest te vieren en een goede tijd met elkaar te hebben. groet Reinald & Barbara”

8 oktober 2006

“Heerlijk weekend met onverwacht super goed weer, dus kids in de tuin! groeten van de familie Rozendaal”

“Was erg leuk hier! Heb me erg vermaakt, vooral op de trampoline en met de hele familie! groetjes Nina (fam. Rozendaal)

29-30sept, 1 okt

“Wij hebben genoten van de locatie, de luxe, de ruimte en de prachtige omgeving. Bedankt daarvoor! Hartelijke groet, familie Bouwman”

22 tt/m 24 sept

“We hebben erg genoten met 14 volw. en 14 kinderen (van 2 t/m 9 jaar). Het huis ziet er schitterend uit. Alles is er zelfs leuk speelgoed voor de kinderen. Het zwembad was samen met de trampoline het succesnummer.!!! Het is zeker voor herhaling geen straf! Tot ziens. fam de Jong-Rijpkema. ”  “We zijn verdrietig dat we weg moeten. snik, snik. Romy, 9 jaar”

5 sept 2006

“Wij, Therapeutisch Centrum, hebben 2 zeer goede dagen hier mogen vertoeven, dit kwam mede door de goede verzorging en de prachtige entourage. Jos, bedankt! en nu, wellicht tot ziens next time. Het Therapeutisch Centrum, voor al uw problemen.”

27-08-2006

“We hebben erg genoten van ons weekend in de Markestee. Vooral het zwembad is in de smaak gevallen. Het huis, tafeltennistafel, trampoline, speelweide, glijbaan, schommel, etc zijn intensief gebruikt door de familie Mulder!  Trudy Moltzer”

20 augustus 2006

“Voor onze familie was het de eerste keer dat we met de hele familie in een prachtige omgeving zo met elkaar zijn weg geweest. Het staat vast dat het goed is bevallen. De kinderen hebben zo ontzettend genoten van het zwembad, het was gewoon fantastisch.! Zon, regen, wind : we hebben alles gehad. Gefietst, gelopen, gevaren, op de koers in Wolvega gewed; we zouden het zo weer doen! Zo’n prachtig huis en zo’n omgeving komt wat mij betreft ook pas goed tot zijn recht als er in wordt gewoond en geleefd! Dus naast Jos en Berta wil ik ook mijn eigen familie bedanken voor een niet te vergeten weekend! Tot gauw. vr. groet, Jantine Hagenhoek-Hooghiemstra.”

14-082006

“Ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijk van Wim en Tiny Brok- de Wit hebben wij met kinderen en kleinkinderen genoten van een fantastisch weekend in deze gastvrije omgeving. De geweldige accommodatie, de ons gunstig gestemde weergoden hebben hier een belangrijke bijdrage aan geleverd.”

28 juli – 5 aug. 06

“Geweldige, luxe plek bij goed én slecht weer! Dank! Groeten van familie van Wunnik en de vele vrienden die hier ook logeerden.”

27 juli 2006

“4 dagen hebben wij hier de 1e week  onze vakantie mogen vieren. Na drukke weken zijn wij in dit paradijs tot rust gekomen. Heerlijk geslapen, gelezen, gezwommen en veel niets doen. Omgeving een beetje bekeken, friese spelen in Joure, leul gegeten in Ossenzijl bij de Kolk, gevaren door de Weerribben. Wat een fantastische plek mogen jullie hier bewonen. Wij geven het door en wensen jullie veel plezier en geluk met veel tevreden huurders. Groeten van Rosa en Nora”

July 24, 2006

“Thanks to the Markestee, our vacation in Friesland was pleasant, enjoyable and memorable. After a day of visiting family or sightseeing it was fantastic to have our own comfortable “home” to return to. The rooms were very fine and the breakfast was always delicious and abundant. Thank you for your hospitality and five great days! Marian & Joan Piekema from Edmonton Canada and  Jopie Vos from Klaaswaal ”

17 juli 2006

“Om met Toon H. te spreken: Dit is een plek om lief te hebben. Dit is een huis om lief te hebben. Dit is een …. om lief te hebben. Wij vierden hier met kinderen en kleinkinderen ons 45-jarig huwelijksfeest. En we hebben genoten van de geweldige accommodatie en prima verzorging. Dirk en Grietje Bakker.”

6 juli 2006

“We kijken terug op zeer fijne dagen. Wij danken jullie hartelijk voor de gastvrijheid en de uitstekende goede verzorging (+ recept toetje!). Een adres dat we zeker zullen onthouden.  De gehandicapten + verzorgers uit Doornspijk ”

2 juli 2006

“Het was een fantastisch weekend. Alles was perfect, en we hebben genoten van het lekkere eten! Toch knap van jullie voor een groep van 26 personen. Groetjes de fam. Snel uit Hekendorp.”

23 juni 2006

“Beste Jos en Berta,

Het was super in de villa Markestee. Alles keurig geregeld en een fijne omgeving en alles pico bello. Tot ziens alle dames en heren v/h Zorgcentrum St Nicolaashof uit Volendam”

13 juni 2006

“Hartelijk dank voor de goede zorgen. Wij vonden het een geweldige accommodatie om te vergaderen de afgelopen twee dagen. Wij komen zeker terug.  Managementteam Woonbedrijf Regio Noord”

21-5-2006

“Een erg goed bevallen huis, vooral de bar is goed in de smaak gevallen. Ondanks het niet al te beste weer, hebben we toch goed kunnen genieten dankzij de sjoelbakken en alle andere spellen die hier gespeeld zijn (ik schat een stuk of 10). En er is zelfs nog even gezwommen door (bijna) de hele familie. Was erg gezellig in het overvolle zwembad. Kortom een geslaagd ‘Verburgen-weekend’ !! Ps. heb zelfs uit zeer betrouwbare bronnen gehoord dat het volgende familie weekend hier ook gaat plaatsvinden. Groeten van iedereen.”

14 mei 2006

“Het jaarlijkse Mauzenweekend werd dit jaar hier gehouden. We hebben ervan genoten! Heerlijk weer, lekker eten en een lekker bedje. Bedankt voor de goede verzorging!  De hele familie Mantel”

Mei 2006

“Het was fantastisch hier. We hadden een geweldig familieweekend. Bedankt voor de goede verzorging, mede door het heerlijke weer hebben we hier heerlijk kunnen genieten. Fam. Wolters”

5-5-06

“Beste Jos en Berta, Wij hebben hier ontzettend genoten met onze familie !! Het is een gezellig huis en van alle gemakken voorzien! Hartelijke groeten van de hele familie uit Langbroek. Graag tot een volgende keer!”

24-28 april 2006

“Met onze vriendengroep hebben wij hier een aantal fantastische dagen doorgebracht. Het weer was boven verwachting, zodat we iedere dag een lange fietstocht konden maken in de prachtige omgeving. Het huis en directe woonomgeving was ronduit top, de kamers ook, het zwembad gaf ons veel plezier en dan niet te vergeten de uitstekende maaltijden. De laatste avond waren Jaap en Greet het middelpunt, 35 jaar getrouwd! Jos en Berta verzorgden een 5-gangendiner, minstens 5 sterren! De vraag is niet, komen we hier terug, maar wanneer, over 1 of 2 jaar. Namens ons veertienen, Tineke ”

21-23 april 2006

“Wij hebben een fantastisch weekend gehad. Een top accommodatie! Heerlijke barbecue gehad en zou zeggen; zegt zo voort-zegt zo voort. Hartelijk bedankt namens De Alcmaria voetbalveteranen uit Alkmaar. Lya en Rob Kat en John en Lea Worm”

Pasen 2006

“Een lang paasweekend samen met familie (17 personen) in deze mooie, ruime en luxe boerderij doorgebracht. Wisselend weer, maar toch een paar dagen mooie zon gehad, waardoor er kon worden gewandeld, gewinkeld en stadjes bezocht. Verder was het veel vertoeven aan de bar (!) en de eetkamer. Aaan de inwendige mens werd weer ruimschoots gedacht met hapjes, drankjes en goed eten. Dit 15e zogenaamde ‘Getje Petje’ weekend was op alle fronten weer eens “roerend”, Volgend jaar weer? Uiteraard. Fam. Paree.”

9-4-’06

“Wat een prachtig huis en we hebben genoten van alle faciliteiten. Het weer is ons erg meegevallen en iedereen heeft genoten. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen. Nogmaals bedankt en groeten familie Schmidt”

2 april 2006

“De familie uit Bierum groet jullie! Het was supergezellig, en het buffet met de stamppotten was heerlijk, een aanrader!! en nu op naar Grunn!! het was toppie”

20-03-06

“Het was een spetterend weekend. Het is een mooie accommodatie. Misschien komen we nog wel een keer terug om het over te doen (maar dan zonder buikgriep)! Lian van de schommel het leukst”  Vriendengroep uit Voorst en omstreken

30 januari 2006

“Het was een fantastische accommodatie, daardoor is het weekend met de vriendengroep een fijn weekend geworden. Zondagavond heerlijk gegeten, gekookt door Jos en Berta. We denken zeker terug aan dit weekend. Bedankt en tot ziens.  Groep Soos.”

16-01-2006

“Mooie accommodatie, erg gezellig, lekkere bedden en we hebben genoten van jullie overheerlijke stamppotten” Bedankt, de BDS ploeg, Minnertsga.