Gastenboek 2005

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2005

30-12-05

“De Vegter-reunie dit keer niet in de zomer en buiten, maar midden in de winter in de fraaie accommodatie van de Markestee in de zeker zo fraaie omgeving van de Weerribben, voor de gelegenheid in winters wit. Het was weer een hectische midweek met veel gepraat, gespeel, gedoe, gewandel en gedrink. Mooi om aan te beginnen en ook mooi om weer afscheid te nemen, op weg naar 2006 – hopelijk een goed jaar voor ons en jullie allen” Fam. Vegter

22-12-2005

“Jullie eten is echt abnormaal lekker! Geen zin om een restaurant te beginnen in Eindhoven? Zorg ik voor de klanten! Onwijs bedankt voor de goede zorgen, het was geweldig! ” Groetjes Frouke (Frouke Oonk ; KNSB)

Jos & Berta,

“Ik sluit me helemaal bij Frouke aan. Het eten is echt Super. Ik heb in vele hotels over de wereld geslapen, maar heb nog nooit zóóóó lekker gegeten. Als jullie hier nu een restaurant beginnen, kom ik in de toekomst, na mijn schaatscarrière, vaak eten of in Eindhoven zoals Frouke zegt, vind ik ook prima. Heel erg bedankt, en tot snel. Groetjes Annamarie. (Annamarie Thomas; KNSB)

“Het was weer top, hangen op de bank, lekker liggen voor de haard en absoluut genieten van het voortreffelijke eten. We zullen jullie adres zeker onthouden. Wel kijken naar de TV !!! ” Daag Mireille (Mireille Reitsma; KNSB)

“Ik sliep thuis, maar het eten was hier echt super top !! Ik hoop nu ook dat ik volgende week heel hard over de baan ga, van al dat lekkere eten. Nou dat was het dan hé tip top”  groetjes van Sandra ’t Hart (KNSB )

4-12-2005

“Geweldig genoten. Wij waren vrij in onze bewegingen, het was schoon en netjes. Ga zo door! Veel succes. ” Fam. Hannink

“Ik von het heel heel gaaf” Groetjes Stijn & Loes & Marleen

“Ik vont het veel te leuk en Sint was er ook, maar oom Billi was het stoutst.” Groetje…. Lotte Hannink

27-11-2005

Ongelooflijk, wat een heerlijk leven hier. Hoezo mooie omgeving, we komen er niet aan toe de omgeving te verkennen.. Teveel te doen in en om het huis. Prachtig zo luxe met elkaar te leven zonder elkaar in de weg te lopen, ieder zijn eigen stekkie en eindeloos gezelligheid samen. Het was super. Groet de Hartenbosjes en de rest.

18-20 november 2005

“Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid! O.a. door jullie gastvrijheid is ons huwelijksfeest een herinnering geworden om nooit meer te vergeten en vaak aan terug te denken. De accommodatie was top!”

Harry en Nadja Schuten-Huitink

14-11-2005

“Bedankt voor alles. De goede zorgen en de gastvrijheid. Het was geweldig, mooie omgeving, en zeer mooie accommodatie. Goed ingericht.” Groet van de veteranen uit 1969

6-11-2005

“Voor jullie een nieuw avontuur! Wij (18 vrienden & vriendinnen) waren hier met 26 jaar vriendenweekend ervaring. En wij zeggen dan ook met volle overtuiging dat jullie een gouden formule in handen hebben. Het huis(zoiets, gewoon erg gezellig & sfeervol), de omgeving (de fantastische solextour), de Culinaire keuken, schoon- professioneel! De rest zoals de lekkere bedden, het sanitair was erg oké, de stoofpotten (lekker, beetje pittiger mag). Kortom, genoten met nog prachtig novemberweer!” Namens allen : Merci

28-10-2005

“Traditioneel assistentenweekend in een nieuwe omgeving. We zijn er nog niet uitgekeken dus komen we graag terug, mede vanwege de zeer persoonlijke sfeer.”

Douwe en collega’s

16-10-2005

“Ons 30ste familieweekend met een gezelschap van 25 personen tussen nu 6 en 87 jaar was alweer geslaagd. We werden verrast in jullie accommodatie; gezellig ingericht, voorzien van veel gemakken, voorzieningen voor alle leeftijden en veel ruimte. Het mooie weer deed de rest. Het is een plek om te onthouden en verder te vertellen. Leuk dat we na al die jaren weer verrast kunnen worden”

Hartelijk dank, familie Hulshof

10-10-2005

“Als buren van de Croese in Nijverdal hebben we ons uitstekend vermaakt. Prachtige accommodatie, in een mooie gevarieerde omgeving wat fietsen betreft. Een rustpunt is de eendenvijver. Let op de reeën!!!!”

Hartelijke groeten, de Croese.

3-10-2005

“Bedankt voor de waspoeder. Wij hadden iets te vieren, dat is gelukt. Het huis was verrassend compleet. Een leuke springattractie. Een stukje Friesland om trots op te zijn. De nachten waren heftig. en veel bewogen. ”

Bedankt voor alles; familie Vis, Willems, Vonk, etc.

25-9-2005

“Veel dank voor een onvergetelijk weekend! En nu al die kilootjes er weer zien af te krijgen.”

Marga

“We willen jullie namens de Brouwer familie van harte bedanken voor de geweldige gastvrijheid en heerlijke gerechten die we hier genoten hebben. Graag tot  ziens! ”

Annet + Boudewijn Bakker

“Een aangename verrassing om Jos in deze omgeving te ontmoeten. We hebben een heerlijk weekend gehad, mede dankzij jullie goede verzorging. Tevens hebben we een nieuw stukje Nederland ontdekt, misschien kom ik hier nog eens terug met ons college of gewoon met het gezin”

Dirk de Jager

19-9-2005

“Wat hebben we dit weekend genoten met ons 25 tellende familie op de Markestee. Het was geweldig en alles keurig voor elkaar en prima geregeld. ”

Heel hartelijk dank, fam. Vedder uit Nijkerk

15-8-2005

“Als familie hebben wij een geweldig weekend gelogeerd in de Markestee. Wij hebben veel plezier gehad en veel, heel veel oude herinneringen op kunnen halen. Als krasse knarren wensen wij jullie heel veel succes!”

Groetjes, familie Wildoer

28-7-2005

“Mede door jullie goede zorgen is onze ‘heidesessie’ een groot succes geworden!”

Bedankt, Karin en Elles Docspro BV Alphen ad Rijn

21-7-2005

“We vonden het een bijzondere belevenis om een nachtje en (avond en morgen) op de Markestee te logeren! We hebben er van genoten. Zeker nog eens voor herhaling vatbaar!! En dat heerlijke verzorgde ontbijt vergeten we ook niet zo snel meer! Mooi huis en prachtige tuin”

Fam. Grootenboer

17-7-2005

“Heel, heel hartelijk dank voor de goede zorgen en gezelligheid namens ons allemaal! Veel succes en misschien tot de volgende keer. We vergeten dit niet snel!”

Fam. Bulters

10-7-2005

“Hartstikke bedankt voor het fijne weekend, prachtige locatie, heerlijk gezwommen en zalig gegeten. Tot een volgende keer.”

Gr. Loes

24-6-2005

“Het was lekker, genieten, smaakvol en gezellig ! ”

Bedankt, Regio top ++ (KNSB) Eelco

“Het was super hier!! Heerlijk gegeten!! Top”

Groeten, Els (KNSB)