Gastenboek 2013

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2013

15-12-2013

” Prachtig huis met veel gezellige hoekjes en erg goede faciliteiten. Kortom we hebben het erg naar onze zin gehad. Bedankt. Met vriendelijke groet, vriendengroep ‘Maasbommel’ ”

29-11-’13

“Op 28-11-’13 zijn wij in de Markestee in het huwelijk getreden. Daarna hebben wij genoten van een heerlijk tapasbuffet met alle gasten. Waarna we een superfeest hebben gehad met DJ. Wij mochten alles naar eigen wens versieren en inrichten. Van alle gasten hebben we veel positieve reacties gehad over de locatie en het heerlijke eten. Namens ons beide ….. Super bedankt !!! Leo & Saskia de Jong”

9-11-2013

“Het was top !! Fijn huis, gezellige bar en perfect voor onze groep. Bedankt. Groeten , De vrienden uit heel het land.”

3-11-13

“Super, we hebben ons zeer goed vermaakt, hele mooie accommodatie. Vriendenclub Weesp”

21 oktober 2013

” Een fantastisch familieweekend gehad, met onze kinderen, kleinkinderen en familie van 28 personen. De Markestee is een ruime en zeer complete accomodatie, die heeft bijgedragen dat we een hele fijne 50-jarige bruiloft hebben kunnen vieren. Annie en Wim Steenks”

13-10-2013

“Wat een gezellig en knus huis, heerlijk, we hebben genoten. Ook als het buiten regende was het binnen fijn vertoeven. De pooltafel is goed gebruikt, evenals de sjoelbakken. Bedankt ook voor het heerlijke eten ! Fam. Voorendt”

6-10-’13

“Een perfecte plek, een fantasties gerieflijke accommodatie voor jong en oud. En voor ons ook nog eens geweldig vriendelijk weer ! Kortom hier moet je beslist nog eens terugkomen. Marjolein en Jan Boersma (bergen-NH)”

27-9-13

“Een heerlijk huis, lekker ruim, fantastische keuken! En wat is deze streek mooi, wandelen, fietsen …. gewoon genieten met zijn allen. Bedankt. Fam. den Blanken, Kamerik met 24 pers.”

22-9-13

“Wij, familie Custers uit Eindhoven, Maarheeze, Houten, Amsterdam en Naarden hebben heel erg genoten van dit prachtige huis. Fijne bedden, leuke hoekjes in de woonkamer, heerlijke keuken, met heerlijke stoofpotjes gemaakt door de heer des huizes. Prachtige wandel, vaar-omgeving, kortom we hebben een heel fijn weekend hier doorgebracht op de Markestee. Namens allen, …… bedankt !!! van de familie Custers”

 

13-09-’13

“Wij (Aad en Dé) uit Warmenhuizen zijn hier met onze vriendengroep (23 man). 1e indruk : Wauw !!! Wat groot, leuk en mooi. !!! Ook een zeer mooie omgeving, genoten van ’t mooie Giethoorn en omgeving.”

12.07 – 19.07.13

“Wir hatten eine schöne, nette woche hier mit unseren Kids. Pool, Sonne, und viele Ausflüge. Schönes Haus ! Bis nächstes Jahr !! Lebenshilfe Salzgitter”

8 juli ’13

“Lieve familie, Enorm genoten ! Zomerweer, top zwembad, super geregeld. Dank voor alles. Liefs familie Brouwer”

30 juni 2013

“Tweede keer hier in de Markestee. was natuurlijk weer helemaal top ! Leuke dingen gedaan, echt geen moment verveeld. xx Manon”

14.06.13 – 28.06.2013

” Flüsterbootfahren, fahrad fahren, schwimmen im Pool, das schöne Haus geniessen, die wunderschöne Ausflusszielen erkenden, all das und noch viel mehr kann man in Ihren schönen Haus erleben ! Wir hatten eine wirklich schöne , schöne Zeit hier. Bis nächmal. Bouer Gruppe”

13 juli 2013, de ‘ Blokhut’

” Voor de vermooide wandelaar is er geen betere overnachtingsplek dan hier ! Heerlijk rustig, dus lekker geslapen. Dankzij een luxe ontbijt zijn we weer helemaal bijgetankt voor de volgende wandeletappe van het Jacobspad. Op naar Zwartsluis ! Mei hertlike groetnis ut Fryslan, Jitty en Henk Ried. ”

22 juni 2013, de ‘ Blokhut ‘

” Dochter Fleur heeft een Internationaal skeelerweekend in Wolvega. Dit adres is lekker dichtbij en ze kan hier weer goed bijtanken voor de volgende wedstrijd. Heerlijk ontbijt met alles erop en eraan. Betere start van de dag kan je niet wensen. Het resultaat mag er ook zijn, tot nu toe staat ze eerste na 4 wedstrijden. Vanavond ook lekker gegeten in “Het Hof van Holland” in Oldemarkt. Hartelijk dank, Fleur en Bernadette.”

9 juni 2013

” Het was weer genieten met Hoofdletters !! Fam. delwig”

7 juni 2013

” De vakantiegangers uit Volendam hebben weer ontzettend genoten van de omgeving en het zwembad en het prachtig mooie weer. Het was top . St. Nicolaashof uit Volendam”

31 mei – 2 juni 2013

“Het was een heerlijk weekend ! Zaterdag gevaren in de Weerribben en zondag naar het prachtige oude stoomgemaal Wouda in Lemmer. Mooie grote tuin en een heel leuk zwembad. Familieweekend van Fam. vermeer”

26-5-2013

” We hebben volop genoten en veel lol gehad, met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Toen we binnenkwamen, waren we zeer verrast. Het was geweldig en voor herhaling zeer de moeite waard. Graag zelfs. H. groeten fam. AJ Vliek. ”

24 mei 2013

” Dank je wel voor de 2 rustige nachten en het heerlijke ontbijt. Een onvergetelijk uitwisselingsproject Nederland-België. Martine”

20 mei 2013

” Hier is dan weer een kort weekend journaal van ons geweldige familieweekend. Het is voor ons de 2e keer dat we hier zijn, en de groep is weer gegroeid en er is nog steeds veel plaats in deze super boerderij. Al liet de zon zich niet echt zien en de temperatuur waardes annam van een koelkast hebben we uiteraard gebruik gemaakt van het zwembad. Het is hier met elkaar zeer goed verblijven ! Iedereen weer bedankt voor het fijne weekend. Misschien weer tot een volgende keer en dan komt deel 3 in de boeken ! Dikke knuffel fam. Schutmaat, Grobben, Kiers, Kablau, Post en Smit.”

April 2013

” Een top weekend ! Het leukste familieweekend ooit en een prachtig mooi huis en het zwembad was het allerleukst. Fam. Bakker-v/d Meulen”

Pasen 2013

“Super weekend gehad ! Geweldig huis, fijne keuken, leuke tuin en de pooltafel was ook een succes. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Bedankt ! Groeten familie Vroegop”

17-03-2013

” Heerlijk familieweekend en wij mochten in het gezellige en warme chalet slapen ! Het was een lekker plekje voor ons zelf, heerlijk geslapen ! Misschien tot ziens, want het was voor herhaling vatbaar. Alia en Regilio ”

15-3-2013 / 17-3-2013

” Een mooie accomodatie voor onze groep. Lekker rustgevend en geeft huiselijk gevoel. Genoten overdag  en in de avond en goed geslapen. Geweldig mooi vakantiehuis, het was super. Het was een heerlijk, gezellig familieweekend. Fam. Audhoe”

15 maart 2013

” Voor ons als quiltgroep een perfecte locatie. Mooie werkruimte, gezellig zitje bij de haard. En een verzorging die indruk heeft gemaakt. Heerlijk eten en prima verzorging, het was weer geweldig, voor herhaling vatbaar. Quiltgroep ”voor ’t lapje” , Rieke Ton uit Zierikzee, zeeland”

15-18 feb. 2013

” Een heerlijk familieweekend gehad. Met een grote groep geshopt in Drachten; ook met een groep naar een speeltuin in die plaats. ’s avonds gekart in Heerenveen. Zondag een lekkere wandeling in de omgeving en ’s avonds chinees gehaald in Wolvega. Compliment voor het mooie verblijf en de complete inrichting (veel gepoold !). Fijn dat dankzij Jos de riolering weer zo snel goed werkte. ! Fam. van Leeuwen”

10-2-2013

Beste familie,

“Hartelijk dank om dit heerlijke huis, waar we dit weekend mochten verblijven. We hebben er van genoten, van al het comfort en van de mogelijkheid om met zovelen bij elkaar te zijn. Van de biljarttafel hebben de jongens heel erg veel plezier gehad, de dames van de keuken en wij allen ook van de plaatselijke verrassend mooie omgeving. Al onze hartelijke dank. Wil van Egmond.”