Gastenboek 2012

Hieronder de reacties uit ons gastenboek over 2012

30 december 2012

” Wat een feest is het geweest. Alles was perfect. Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Iedereen was daar vol lof over. Ook de accommodatie verdient een pluim. Van jong tot oud, iedereen kon zijn weg vinden. ook het barretje en het poolbiljart deed goede zaken. Ik heb geen één negatief punt vernomen.Nogmaals bedankt ook namens mijn tante, vriendelijke groet, Ellen Outersterp ”

November 2012

“Stichting warme wens vakantie” heeft hier heerlijke dagen beleefd. Prima locatie, perfecte keuken, alles was aanwezig om een fantastisch maal te bereiden. We komen bij leven en welzijn vast nog een keer terug. Groeten team ‘W.W.W.V.’ uit Urk”

Midweek 29 okt. – 2 nov. 2012

“Wij waren hier met 15 mantel- en ex mantelzorgers, ieder met eigen zorgen en verdriet, uitgenodigd om deel te nemen aan deze ‘warme wens verwenweek’ . Wat een mooie en rustige omgeving met een prachtig natuurgebied. De lokatie is geweldig en zeer geschikt voor een grotere groep. Ook was het zeer prettig dat de kamers een eigen douche en toilet hadden. Een ruime zitkamer- eetkamer en kookgelegenheid. We geven dit door aan anderen en zullen reclame voor jullie maken. Een groot compliment van ons als groep mantelzorgers uit Urk”

29-10-2012

” We hadden met de hele familie een heel prettig weekend in dit luxueus en smaakvol ingericht huis. Tot de volgende keer. Herman Souer”

5-6-7 oktober 2012

” Wij waren hier met kinderen en kleinkinderen om ons 55 jarig huwelijk te vieren. Nou, dat is gelukt ! Een groot feest in een heerlijk met veel smaak ingerichte ambiance ! Ook het weer werkte mee. Met vriendelijke groet, Familie Meijssen uit Haastrecht”

Zondag, 30-9-12

“Het is nu 15.40 uur en we moeten allen afscheid nemen van de Markestee en van elkaar. We kwamen vrijdag 28-9-12 hier aan en we voelden ons weer thuis. Het is 5 jaar geleden, dat we hier, ondanks alle regen een geweldig fijn weekend hadden. Dus iedereen had alleen daarom al zin om naar de Markestee te gaan. Iedereen heeft genoten van deze dagen en zijn allen vol lof over wat de Markestee ons kon bieden. Het is dat we zo oud worden, mijn vrouw 86 en ik zelf 90 jaar, anders zouden we zeggen tot volgende keer. We bedanken Jos en zijn staf die voor ons dit onvergetelijke weekend hebben mogelijk gemaakt. Fam. Otten uit Haarlem”

8-9-2012

“Een schitterend verblijf voor een gezelschap als dat van ons (25 personen, 3 generaties)! Aan anderen bevelen we de Markestee van harte aan. Familie van Rijswijk. PS: veel dank voor de overdaad aan zon”

30-8-12

“Wat een fijne plek, we komen graag nog eens terug, vooral voor het poolen en het zwembad waren top ! Fijne bedden en lekker veel ruimte, alle mogelijkheden voor spelletjes en plezier maken ! Hopelijk kunnen we nog een keer komen ! Groeten, Jacqueline van Heeringen-Kospman”

30-8-2012

” Wij hebben heerlijke dagen gehad. Mooi huis met veel ruimte en beste bedden, alles was ook aanwezig. Bij leven en welzijn hopen we (als het schip met geld aankomt) nog wel eens weer te komen. Veel plezier gehad, ook de tuin en zwembad was geweldig. Het allerbeste gewenst en de hartelijke groeten van de fam. van Heeringen”

28-8-2012

” de “Hop familie” was in uw huis !! We hebben genoten, gezellig, mooie keuken, goed zwembad. Fijn weekend gehad. Namens de familie, Hannah”

8 juli 2012

” Beste Jos en Berta, Wij sluiten ons aan bij alle loftuitingen van voorgaande gasten. Genoten van de prachtige natuur in een fluisterboot door de Weerribben gevaren. Een bezoek aan een boomgaard in Luttelgeest met mobiele rondleiding door de kersen-pruimen en appelen boomgaard en tot slot Restaurant Het Hof van Holland in Oldemarkt bezocht en waterbuffelvlees gegeten, heerlijk. Dit allemaal in de directe omgeving van de Markestee, een prachtig en gezellig verblijf in de ‘Blokhut’ wat voor herhaling vatbaar is. Reindert en Ria Pit, St Jacobiparochie”

1/7/2012

” Fam. weekend Kumbangsela.

Geweldig weekend beleefd hier. Uiteraard gaat het om de mensen, maar deze geweldige accomodatie heeft zeker een steentje aan bij gedragen. M.n. ook de snelle vaatwasser. In ieder geval alles naar tevredenheid. Opa & Oma”

12 juni 2012

” Ik ben hier nu voor de vijfde keer met een gezelschap van de St Nicolaashof uit Volendam, en dit is waarschijnlijk de laatste keer. Maar het is er altijd, mede ook door de vrijwillegers, geweldig. Alles is netjes en schoon. Het was weer top !!”

4 t/m 8 juni

” ‘Bewonersvakantie Ny Statelan Menaldum’

Geweldige vakantie gehad ! Alles mooi voor elkaar. Bedankt en graag tot ziens”

1, 2, 3 juni 2012

” Dankzij het heerlijke zwembad, de gezellige woonkamer, al het speelgoed, de waanzinnige keuken, de prachtige tuin, de lekkere slaapkamers, de mooie locatie EN het super weer (op zaterdag dan ..) Hebben er 4 generaties ontzettend genoten van de Markestee. Familieweekend Rosenmôller-Steenkamer ter ere van ‘Oma Mieke 80 jaar’ ”

31-5-2012

” Nog maar net de grens naar Friesland gepasseerd en daar zo’n groot huis met een heerlijk bed aantreffen ! Dat beloofd veel voor de rest van dit noordelijke stuk Nederland. Wij hebben er zin aan, het te ontdekken. Met dank voor de goede zorg ! Wim en Anneke Broekhof (B&B)”

22-5-2012

” Revalidatiecentrum Reade uit Amsterdam. Fantastische dagen gehad. Brigitte Goudberg”

20 mei 2012

” Afgelopen weekend hebben we gebruik mogen maken van jullie fantastische locatie, de Markestee. We hebben er van genoten. Zeker in samenwerking met de weersomstandigheden en de locatie, ruimte, etc … was het weekend een groot succes. De kinderen vonden het zelfs zo’n prettige plek, dat ze niet mee wilden varen; de volwassenen zijn nog even wezen kanoën in de Weerribben. Hartelijk dank. Ingrid Gerrits.”

11 mei’12 (B&B-Blokhut)

” We hadden ons veel voorgenomen om te doen: wandelen, fietsen, bootje huren …. Maar het weer werkte niet mee én het huisje nodigde uit tot rust, relaxen en luiheid. Een heerlijk weekje dus ! Aad enm Antje”

Meivakantie 2012

” Als familie een superweek hier gehad ! Genoten van het zwembad, speelgoed, fijne keuken, enz. Hartelijk bedankt ! Fam. Meijer”

27-28-29 april 2012

“Ons Familieweekend. Wat hebben we genoten dit weekend. Al zat het weer de eerste dag niet helemaal mee. Door deze geweldige accommodatie hebben we ons prima vermaakt, heerlijk geslapen, en vooral het eten, ontbijt en diner, was heel goed verzorgd. De omgeving van deze locatie is dan ook prachtig en hebben we heel wat van de omgeving gezien. Namens de hele familie van der Vegt uit Dalfsen, willen wij gaarne onze hartelijke dank hierbij geven ! En wie weet wel tot een volgende keer. Hartelijke groeten van ons allemaal. Riek uit Dalfsen”

20/21/22 april

” Een prachtige accommodatie en gezellige dagen bij u doorgebracht; jammer van het slechte weer. Tot ziens Fam. Wubbels”

13/14/15 april

” Wij waren hier nu voor de 5e keer, maar het is nog steeds een verrassend mooi huis met veel faciliteiten; ook erg leuk voor de kleintjes. Groet, Fam. Nolet”

30,31 maart, 1 april

” Familieweekend Fam. Emmelkamp. Wij hebben een leuk en fantastisch weekend hier gehad. Opa en Oma Emmelkamp”

9/10/11 maart 2012

” We hebben een superleuk weekend gehad en erg genoten. Een leuk adres om nog eens terug te komen. Bedankt Fam. Mak”

17 feb – 24 feb voorjaarsvakantie 2012

” Wij als de familie Heinen gaan iedere voorjaarsvakantie met man, kinderen en kleinkinderen op vakantie. Het was hier super. Bedankt. ”

27-28-29 januari 2012

” Vet leuk, wat een prachtig cool huis. Fam. Smit”

20-1-2012

“Gezellig huis, heerlijk weekend gehad! Het bier was mooi op !!! Vriendengroep Nijkerk”